24 januari Townhallsessie Media Almelo

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

 • Datum
 • Tijd -
 • Locatie Theater Hof 88, Almelo

Theater Hof 88, Elisabethhof 4, 7607 ZD Almelo

Zet in mijn agenda

De publieke omroepen gaan in gesprek met betrokken kijkers, luisteraars en lezers over de rol van de media bij discriminatie en racisme en het voorkomen daarvan.

In samenwerking met de NCDR organiseert de NPO, samen met regionale en lokale publieke omroepen, drie zogenoemde townhallsessies over de rol van de media bij discriminatie en racisme en het voorkomen daarvan.

Centrale vraag is op welke momenten en manieren kijkers en luisteraars uitsluiting ervaren bij de uitzendingen van de Publieke Omroep, welke rol publieke media spelen bij beeldvorming die kan leiden tot discriminatie en racisme, en wat ze kunnen doen om meer inclusief en representatief te zijn.

Uit reacties blijkt dat groepen kijkers, luisteraars en lezers zich dikwijls nog onvoldoende herkennen in de programma’s en beeldvorming die op de landelijke, regionale en lokale publieke omroep te zien en te horen zijn. De Publieke Omroep is er voor iedereen en wil daarom graag, samen met u, nagaan hoe het anders kan.

In deze townhall sessies gaan bestuurders en programmamakers van landelijke, regionale en lokale publieke omroepen met betrokken kijkers, luisteraars en lezers in gesprek. U bent van harte welkom om aan een van de drie aankomende townhall sessies deel te nemen:

 • Dinsdagavond 22 november in Amsterdam
  Locatie: Suriname Museum, Zeeburgerdijk 19-21, 1093 SK Amsterdam
 • Woensdagavond 7 december in Rotterdam
  Locatie: Het Verhalenhuis Belvédère, Rechthuislaan 1, 3072 LB Rotterdam
 • Dinsdagavond 24 januari in Almelo
  Locatie: Theater Hof 88, Elisabethhof 4, 7607 ZD Almelo

Inloop vanaf 19.30 uur. Start: 20.00 uur, einde rond 21.30 uur, aansluitend borrel tot 22.00 uur. 

Aanmelden?

Wilt u zich aanmelden voor één van deze sessies? Stuur dan een mail naar townhall@npo.nl. U krijgt een bevestiging en verdere informatie over de locatie. Deze bevestiging is tevens uw toegangsbewijs. Per locatie zijn ongeveer 50 plaatsen beschikbaar. Wij zien ernaar uit u bij een van de bijeenkomsten te ontmoeten!